MODERATÖR NASIL YAPILIR!!
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
MODERATÖR NASIL YAPILIR!!
Merhaba Arkadaslar
simdi Size Diceklerimi adım adım Uygulayın Olcaktır.
1- Moderatör nasıl Yapılır?
Cevap:Moderatör Yapmak İçin Yönetim Paneline Tıklayın.Sonra KULLANICI YÖNETİM & GRUPLARA tıklayın.Sonra Kullanıcı Seviyelerinden SIRA YÖNETİMİ' ne tıklayın. Sonra YENİ SIRA EKLE DEYİN. Sonrada
Sıra adı :Moderatör
Özel sıra olarak ata :
Evet Hayır ( BURDA EVET DİYECEKSNİZ)
Minimum Mesaj Sayısı :
Sıra resmi (http://IMG_URL.gif) :(buldugunuz Resimlerin URLsi gelcek veya Alttanda Secebilirsiniz)
Göndere Basın
Bunlar Cıkcak Sıra Adına Ne yapcaksanız Onu Yazın Örnegin Moderatör Deneyelim
Sonra tekrar KULLANICI YÖNETİM & GRUPLARA Kullanıcıyı İnceleye tıklayın.kimi MODERATÖR veya admin yapcaksanız oo profilin üzerine tıklayın ( yani profiline girin )
Sonra en asaga İnip Ordan:
sifreyi silin bos kalsn hiç bisi yazmasın silin sonrada asaga iniip en asagada Sıra adı : yazcak
oraya ne yazdığsanız onu yazın ben Moderatör denemistim moderatör yapıcaksınız Sonrada GÖNDER'e basın ve girdiginiz kisin forumdaki adına bakın moderatör olmustur ..
TŞK EDİORUM ( Saygılarımda )
simdi Size Diceklerimi adım adım Uygulayın Olcaktır.
1- Moderatör nasıl Yapılır?
Cevap:Moderatör Yapmak İçin Yönetim Paneline Tıklayın.Sonra KULLANICI YÖNETİM & GRUPLARA tıklayın.Sonra Kullanıcı Seviyelerinden SIRA YÖNETİMİ' ne tıklayın. Sonra YENİ SIRA EKLE DEYİN. Sonrada
Sıra adı :Moderatör
Özel sıra olarak ata :
Evet Hayır ( BURDA EVET DİYECEKSNİZ)
Minimum Mesaj Sayısı :
Sıra resmi (http://IMG_URL.gif) :(buldugunuz Resimlerin URLsi gelcek veya Alttanda Secebilirsiniz)
Göndere Basın
Bunlar Cıkcak Sıra Adına Ne yapcaksanız Onu Yazın Örnegin Moderatör Deneyelim
Sonra tekrar KULLANICI YÖNETİM & GRUPLARA Kullanıcıyı İnceleye tıklayın.kimi MODERATÖR veya admin yapcaksanız oo profilin üzerine tıklayın ( yani profiline girin )
Sonra en asaga İnip Ordan:
sifreyi silin bos kalsn hiç bisi yazmasın silin sonrada asaga iniip en asagada Sıra adı : yazcak
oraya ne yazdığsanız onu yazın ben Moderatör denemistim moderatör yapıcaksınız Sonrada GÖNDER'e basın ve girdiginiz kisin forumdaki adına bakın moderatör olmustur ..
TŞK EDİORUM ( Saygılarımda )
Similar topics» Krowazda Unique İtem Nasıl YapıLır AyrınTıLı
» Moderatör
» Moderatör BASVURU...
» Moderatör Alımları Başlamıştır!
» Bakugan Nasıl Oynanır?
» Moderatör
» Moderatör BASVURU...
» Moderatör Alımları Başlamıştır!
» Bakugan Nasıl Oynanır?
1 sayfadaki 1 sayfası